Uitzenden, Detacheren, Payrolling en Werving & Selectie

Grezel Sales Management werkt samen met Towork4 samen zorgen wij voor het uitzenden, detacheren, payrolling en Werving & Selectie voor alle branches, Grezel is gespecialiseerd in met name bouwpersoneel.

Uitzenden

Uitzendkrachten zijn ideaal bij het opvangen van tijdelijke drukte en ter vervanging van een zieke of zwangere werknemer. Vooral in deze tijd is de uitzendwereld enorm in opkomst, omdat het allerlei voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan kort inhuren van extra mankracht of expertise. Enkele voordelen zijn: budgetteerbaar, lage risico’s en personele diensten uit te breiden en in te krimpen op elk desgewenst moment.

Uitzenden van bouwpersoneel hierin is Grezel Sales Management gespecialiseerd, denk hierbij aan schilders, tegelzetters, steigerbouwers, stukadoors etc. Wilt u op korte termijn het juiste personeel vinden neem dan snel contact op met ons.

[ File # csp4836332, License # 1465663 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / Kurhan

Detacheren

Detacheren is het inhuren van personeel via ToWork4 voor een langere periode. Vaak gebeurt dit op projectbasis gedurende bijvoorbeeld een half of één jaar. Omdat ToWork4 de werkgever is, lopen wij de werkgeversrisico’s. Dit betekent voor u dat u gespecialiseerde krachten op elk gewenst moment in kunt huren.

Mocht de gedetacheerde u heel goed bevallen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om hem of haar in dienst te nemen.

Payrolling

Wilt u vooruit met uw bedrijf, maar is de stap naar een nieuwe medewerker net te groot? Of wilt u de administratie en risico’s omtrent personeel het liefst uitbesteden? Dat kan met payrolling van Towork4 in Drenthe, Friesland en Groningen. Uw medewerkers staan op onze loonlijst, terwijl u verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse aansturing. U combineert het beste van twee werelden: enerzijds investeert u in betrokken medewerkers, anderzijds kunt u zelfverzekerd groeien. En dat alles met behoud van flexibiliteit.

Towork4 en Grezel Sales Management denken mee over hoe u het beste de payrollsamenwerking naar boven haalt. Ook voor de werving en selectie van personeel kunt u bij ons terecht. We stellen professionele vacatureteksten op, benutten onze online kanalen en kunnen tevens een beroep doen op het netwerk van Grezel Sales Management is de kans groot dat u de medewerker vindt die bij uw bedrijf past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van payrolling voor uw organisatie? Zoekt u een geschikte medewerker voor die ene functie? Of bent u werknemer en wilt u weten wat payrolling voor u betekent? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Payrolling voor Drenthe, Friesland en Groningen

Werving & Selectie

Dit omvat meer dan het eenvoudigweg zoeken van personeel. Doel is om de juiste kandidaat te vinden binnen afzienbare tijd. Dit is mogelijk door de functie en de organisatie helder te omschrijven en door de vereiste kwalificaties en competenties goed te definiëren. Dit realiseren wij door goede vraaganalyse en het eventueel (kort) meelopen op een afdeling om de sfeer te “proeven”. De reden dat bedrijven kiezen voor Werving en Selectie is dat het erg tijdrovend is en omdat er vaak (te) weinig expertise is om een goede kandidaat te vinden. Want waar let je op? Is hij/zij gekwalificeerd voor de functie? Heeft hij/zij de skills om succesvol te zijn?. Heb ik in de toekomst ook plezier van deze kandidaat of zit hij op zijn top van zijn kunnen? Allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen bij het zoeken van de juiste kandidaat.

We zijn op dit moment erg actief in het werven en selecteren van commercieel personeel. Er is veel expertise op dit gebied, omdat de mensen die selecteren jarenlang zelf in de commercie gezeten hebben en hier hun sporen in verdiend hebben. Tevens leveren wij extra diensten m.b.t. de sales in de vorm van trainingen of begeleiding. Alles is in overleg mogelijk.

Vaak is het zo dat de opdrachtgever een éénmalige vergoeding moet betalen voor het werven en selecteren van een medewerker. Wij begrijpen dat dit een aanslag is op de liquiditeit van de organisatie. Daarom hebben wij verschillende vormen van verrekenen, waarbij niet gelijk een aanslag gedaan wordt op uw financiële huishouding.

Uitzenden, Detacheren, Payrolling en Werving & Selectie in Groningen Friesland en Drenthe

towork4

Gecertificeerd bedrijf

nbbunen4404vcu