Freelance vertegenwoordiger

Freelance vertegenwoordiger

Het komt vaak voor dat u fantastische producten en/of diensten heeft, maar niet weet hoe u deze het beste kan verkopen naar u klanten toe.

Schakel Grezel Sales Management in als freelance vertegenwoordiger, en u profiteert direct van hogere omzetten.

Voor de regio’s Drenthe, Friesland en Groningen ben ik u partner als freelance vertegenwoordiger.

Voordelen

  • Geen dure auto kosten
  • Geen kosten voor laptop en tablets
  • Geen telefoonkosten
  • Overige kosten zoals verzekering, pensioen e.d.

Schakel nu Grezel Sales Management in als freelance vertegenwoordiger en verdien meteen geld!

Detacheren

Detacheren is het inhuren van personeel via ToWork4 voor een langere periode. Vaak gebeurt dit op projectbasis gedurende bijvoorbeeld een half of één jaar. Omdat ToWork4 de werkgever is, lopen wij de werkgeversrisico’s. Dit betekent voor u dat u gespecialiseerde krachten op elk gewenst moment in kunt huren.

Mocht de gedetacheerde u heel goed bevallen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om hem of haar in dienst te nemen.

Het plan

Al naar gelang van het product en/of dienst wordt er eerst gekeken naar uw huidige klantenbestand, daarna wordt een plan van aanpak gemaakt om op de juiste manier de klanten te benaderen. Door middel van heldere rapportages en analyses blijft u uiteraard wekelijks op de hoogte wat de resultaten zullen zijn.

Sales

Sales houdt zich bezig met de directe verkoop, het onderhouden van klantcontacten en acquireren. Hij is hierin afhankelijk van de combinatie van de marketingmix, maar kan hier wel zijn feedback op geven. Een verkoper kan goed met mensen omgaan, is sociaal en kan goed praten. Door op een goede manier de combinatie van de marketingmix van de marketeer bij de eindklant te brengen maakt hij het af. De verkoper is dus eigenlijk de spits van het voetbalteam, hij maakt het doelpunt.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak met mij